آموزش کامل طرز تهیه رولت خامه ای

آگوست 18th, 2011 به‌دست دنیای کامپیوتر و تکنولوژی پاسخ »

طرز تهیه کیک رولت:همه مواد بجز ارد را بریزید توی کاسه حتی بیکینک بودر را و با همزن با سرعت بالا ۵ دقیقه بزنید اینقدر که حجمش ۲ برابر و حسابی سفید شه حالا ارد رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا ارد مخلوط شه(نترسید پفش نمیخوابه)
بعد فر رو روی ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیکراد بکذارید و مواد رو روی سینیتون که کفش الومینیوم بهن کرده و جربش هم کرده اید بریزید و یکنواختش کنید بمدت ۸ دقیقه بکذارید طبقه وسط اکر کم بود ۲ دقیقه دیکر اضافه کنید
وقتی از فر خارج کردید همانطور که داغ داغه یه بارجه یا حوله نمناک یا با همون ا لومینیوم لولش کنید و بزارید حسابی خنک یشه بعد بازش کنید خامه رو لایش بمالید و ۵-۶ ساعت بکذارید در یخجال بماند.

rolet.jpg

 

تبلیغات
http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/00000000000.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/54545454544.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/545456465.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/54545455.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/7878787.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/4545454.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/997545.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/454545.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/47575.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/45454.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/02154.jpg

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/uc_1803.gif

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/uc_1794.gif

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/uc_1788.gif

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/uc_1743.gif

http://www.nosh.ir/wp-content/uploads/2013/08/uc_1424.gif